Buitengoed de Kriekenboogerd

Vanaf aanleg tot heden

27 april 2006

01 juni 2006

08 juni 2008

Zomer 2019

Buitengoed de Kriekenboogerd

In april 2012 zijn wij als gezin Buitengoed de Kriekenboogerd begonnen. De gehele aanleg van ons terrein hebben wij zelf bedacht, wij zijn hiermee in 2006 begonnen. Het kampeerveld is ca. 1 hectare groot en heeft 30 kampeerplaatsen. In het hoofdgebouw zijn de sanitaire voorzieningen voor de kampeerders en onze 5 B&B kamers ondergebracht. Tevens is er nog een ontmoetingsruimte van ruim 100 m2 welke voor vergaderingen e.d. wordt verhuurd. In het voorste deel van het gebouw is onze woning gesitueerd. 

April 2006

Nadat in 2005 het gehele perceel nog van nieuwe drainage was voorzien zijn in april 2006 de grondwerkzaamheden begonnen. Het perceel is eerst d.m.v een kilverbak met laserontvanger geheel onder profiel gebracht. Toen dit gebeurd was is de grond nog een keer diep ( ca. 35 cm ) losgetrokken om eventueel aanwezige storende lagen op te heffen.

Mei 2006

Nadat we de grond met de rotorkopeg hebben verkruimeld is er een mengsel van Engelsraaigras en Veldbeemdgras gezaaid. Op 01 juni, ca. 5 weken na het zaaien, was dit het resultaat. 

Juni 2008

Op de foto uit 2008 is het aanstaande kampeerterrein te zien tijdens de vergunningsprocedure. In de tussenliggende periode is er altijd voldoende onderhoud uitgevoerd zodat we in april 2012 onze eerste gasten konden ontvangen.

Zomer 2019

De periode vanaf de opening in 2012 tot heden is er veelvuldig gebruik gemaakt van ons kampeerterrein. Zoals u op de laatste foto kunt zien doen wij er alles aan om te zorgen dat ons veld er netjes bij ligt. Door de uitstraling van het geheel zien we ieder jaar weer nieuwe gasten, ook zijn er mensen die regelmatig terugkeren om zo van de groen omgeving te genieten. Omdat er steeds meer mensen om advies kwamen voor hun eigen gazon ben ik de Grasadviseur begonnen.

Onderhoud

Is uw interesse gewekt door de bovenstaande foto's en heeft u het idee dat ik ook voor u wat kan betekenen dan hoor ik het graag.